Over Market Plaza

Market Plaza is de lokale motor achter de formules Albert Heijn, Etos en Gall & Gall; een samenwerkingsverband (franchising) tussen de lokale ondernemer en landelijke retailspelers.

Wij maken, naast de landelijke winkelketens, het verschil door ons te onderscheiden met activiteiten, ons assortiment met streekproducten (Zeeuwse trots!) en inspiratie voor onze gasten en medewerkers.

Naast de boodschappencentra in Bruinisse en Burgh-Haamstede ontwikkelen we met onze vastgoedbedrijf in bestaande en nieuwe (potentiele) winkelgebieden.

Wij hebben de ambitie om verder te groeien in ons winkelbestand en onze vastgoedpositie.

Visie van Market Plaza

Market Plaza is dé plek in Zeeland waar je jouw boodschappen met een grote glimlach haalt. We brengen mensen en bedrijven samen op het gebied van eten, drinken, gezondheid en verzorging. We zijn TROTS OP ZEELAND en daarom bieden we naast het assortiment van landelijke winkelformules (zoals: Albert Heijn, Etos en Gall & Gall) ook streekproducten van lokale leveranciers aan. Lokale inwoners en toeristen positief verrassen is ons doel: bij ons proef, ruik, voel en beleef je het assortiment. De aandacht die je vraagt en de service die je nodig hebt, zorgen ervoor dat je de winkel geïnspireerd en met een glimlach verlaat!

𝗚𝗲𝘃𝗼𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁

Bij Market Plaza krijg je het gevoel om op de markt te lopen. Je wordt verrast door ons ruime assortiment, verleidt door de proeverijen en we inspireren je graag vanuit onze passie. We hebben tijd voor een praatje en luisteren graag naar onze gasten. We zijn op de hoogte van datgene wat er speelt in onze omgeving en organiseren regelmatig onze eigen activiteiten. Deze sfeer zorgt voor een glimlach op je gezicht!

𝗟𝗼𝗸𝗮𝗮𝗹 𝗯𝗲𝘁𝗿𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻

Bij Market Plaza laten we zien dat we er zijn en wie we zijn. We laten zien dat we lokaal betrokken zijn door het ondersteunen en sponseren van initiatieven uit de omgeving. We werken graag samen met lokale ondernemers, zowel voor streekproductenleveranciers als voor B2B. We hebben een buurtfunctie van bejaardenhuis tot basisschool. Door onze lokale betrokkenheid zorgen we voor een glimlach bij iedereen!

𝗕𝗹𝗶𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿𝘀

Bij Market Plaza creëren we blije medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling door opleiding of training vinden we belangrijk en daarnaast krijg je de aandacht die je verdient. Je weet wat er van je wordt verwacht en je werkt samen met je collega’s als 1 team. Zo bieden we jou de gelegenheid om je passies te delen met anderen. Zo sta je iedere keer weer met een glimlach in de winkel!

Market Plaza is te vinden in Bruinisse en Burgh-Haamstede en hiermee uniek op Schouwen Duiveland. Door de ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden ontvangen wij dagelijks vele gasten die kennis maken met ons assortiment en de prachtige producten.