Moederdag 2021 bij Market Plaza

Moederdag 2021 komt eraan en bij Market Plaza laten we dat dit jaar niet zomaar voorbijgaan. Er staan drie leuke acties op de planning; de ballonnenactie 2021, de Ontbijt-op-Bed Box van de FoodBooth en een uitdeelactie van heel Market Plaza. In deze blog lees je er alles over…..

Moederdag Ballonnenactie 2021

Wacht nog eventjes met het kopen van jouw cadeau(‘s) voor Moederdag, want gekoppeld aan het kopen van een Moederdagcadeau bij Albert Heijn, Etos of Gall & Gall gaat er vanaf vrijdag 7 mei t/m zondag 9 mei 2021 een toffe ballonnenactie gehouden worden bij Market Plaza Bruinisse en Market Plaza Burgh-Haamstede. Elk Moederdagcadeau wordt mooi ingepakt én als je dit laat inpakken dan krijg je van Market Plaza een extra cadeau!

Hoe krijg je die? Door 1 witte ballon van de ballonnenpilaren die bij Market Plaza staan lek te prikken. In alle ballonnen zit een lootje, die gekoppeld is aan een prijs. Je hebt dus altijd prijs!

Wat valt er te winnen?

Heel Market Plaza doet mee, dus er zijn prijzen te winnen van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. De prijzen lopen heel erg uiteen, maar denk bijvoorbeeld aan: een fles wijn, reep chocolade, bruisbal of verwenpakketten, waardebonnen voor een Moederdagontbijt, cadeaubonnen of workshops. Laat je door jouw lootje verrassen!

 

 

Ontbijt-op-Bed Box van de FoodBooth

Verras jouw moeder voor Moederdag met een heerlijk ontbijt op bed, dankzij de Ontbijt-op-Bed Box van de FoodBooth. Het lekkers dat erin zit, bestaat uit; broodjes en croissantjes met zoet en hartig beleg, muffin, chocolade verrassingen, vers fruit, yoghurt, granola en een Zeeuws sapje. De Ontbijt-op-Bed Box kost € 14,99, maar is ook nog naar jouw eigen smaak uit te breiden met een luxe douchefoam van Etos Market Plaza (+ € 4,99) of een complete en heerlijke likeurproeverij van Gall & Gall Market Plaza (+ 9,99). De Ontbijt-op-Bed Box is te bestellen via de FoodBooth of door een reactie achter te laten onder deze Facebookpost. Op zondag 9 mei is de Ontbijt-op-Bed Box ’s ochtends tussen 09:00 en 13:00 uur af te halen in de FoodBooth (in de hal van Market Plaza Burgh-Haamstede). 

 

 

Voor alle moeders een ….

 

Op zondag 9 mei 2021 komt er ook nog een uitdeelactie namens heel Market Plaza. Plan zondag dus jouw bezoek aan Market Plaza; de uitdeelactie duurt tot zolang de voorraad strekt, dus OP=OP!