Market Plaza medewerkers op Zeeuwse Dag van het Paard

De 50ste editie van de Zeeuwse Dag van het Paard werd op 29 juni gehouden. Deze jubileumeditie was speciaal, want H.K.H. Prinses Beatrix bracht een bezoek aan het evenement en eveneens was er als primeur een presentatie van de Koninklijke Stallen. De paarden en rijtuigen hiervan staan normaal gesproken bij Paleis het Loo in Apeldoorn.

Market Plaza medewerkers in actie

Joyce Blom (menner) en Gerben Arkesteyn (groom), beiden medewerkers van Market Plaza, namen ’s ochtends deel aan de mini-marathon en ’s middags deden ze mee met aan de Power Horse Competitie. In de laatste competitie bleek de combinatie ijzersterk, want ze wisten de snelste tijd neer te zetten en versloegen daarmee de andere deelnemers. Dit leverde ze een persoonlijke felicitatie van H.K.H. Prinses Beatrix en een medaille op.

Een foto- en video-impressie:

https://youtu.be/d8qsFO6PoYc
Winnende Rit

Wat was er nog meer te zien?

Tijdens de Zeeuwse Dag van het Paard waren vijf stamboeken vertegenwoordigd; Fjorden, Friezen, Trekpaarden, NRPS en Shetlanders.
In de ochtend waren er voor elk van die stamboeken keuringen aan de hand. Verder werden er ’s ochtends de mini-marathon, spring- en dressuurwedstrijden verreden.

Het middagprogramma bestond uit shows en demonstraties. Zo was er onder meer: een demonstratie schapendrijven, een Friezencarrousel van Phaidra, een Kür op Muziek en Pas de Deux van het NRPS, een rassendefilé en een Romeinse strijdwagen race.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op: http://www.zeeuwsedagvanhetpaard.nl/ of bekijk de foto’s via: https://www.facebook.com/zeeuwsedagvanhetpaard/ .